30. heinäkuuta 2015

Uudempia kuvia "pienestä savirotasta"

Joskus tuntuu, että tämä on pelkkä kuvapläjäysblogi. Mutta mikäs siinä. Mie oon harrastelijakuvaaja ja haluan kuviani nettiin, ja blogi on siihen ideaali työkalu.

Tämä rotta on siis jokin vanha koulutyö, mikälie, eikä savi ole sitä "normaalia" maasavea vaan jotain ilmakuivuvaa. Mikään ei ole muuttunut pikkurotan kanssa, mutta kuvia olen koettanut päivittää. Pelkästään. En ole maalannut tuota murtunutta häntääkään koskaan paremmin.

Kyseinen rottahan ei ole peukkuri. Se on tehty eri tekniikalla, se on liian iso ja ylipäänsä ei vaan natsaa noihin silkkimassatyyppeihin niin hyvin.

- Ensiksi pari vanhempaa ja tylsää kuvaa.- Sitten nämä päivitetyt "studiokuvat". Näitä ei siis ole otettu automaattisettingillä. Naamaansa en kyllä vieläkään ole onnistunut kuvaamaan halutunlaisesti.


Tuon enempää siitä ei kuvia sitten ollutkaan.Huomaan taas yhden jutun. En tule toimeen vihreän kanssa sitten yhtään, kun on kuvaustaustoista kyse. Sininen ja musta kelpaa aina, ja aikomuksena saattaisi olla että hankkisin myös oranssia ja harmaata huopaa, sekä valkoista siihen oheen. Ruskeakin varmaan menisi; murretut värit nyt aina uppoaa meikäläiseen. Ja uhhah jokin herkullinen violetti menisi myös, kenties! Pitää suunnitella kunnolla seuraava kaupunkireissu, ellen matkatuliaisiksi itselleni osta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.