25. heinäkuuta 2015

Kolmas satsi Lauhaa

Koska en kehtaa lisätä liikaa kuvia yhteen postaukseen, jaan näitä kuvia satseiksi.

Näiden kuvien ottovaiheessa Lauha oli vielä herkästi pörröpallona aina, kun näki tai kuuli yhtäkkiä jotain outoa ja suurta. Koira ei siihen koskenut, kun meinasi tulla kynnestä - nyt tilanne on ihan muuta ja Musca usein pakenee Lauhaa, koska Lauha kiusaa sitä. Muscassa kiinnostaa varsinkin huiskamainen häntä. Ja miten sitten Ampun kanssa, no, sen häntä on juuri sen näköinen ja liikkeinen että osumaa tulee ja sen myötä pennulle turpaan. Ja silti pirpana vaan jatkaa aina vaan. Usein menee vanhalla miehellä kyllä hermot tuohon, ja se antaa sen onneksi kuulua.

Nuo Lauhan pörhöilyt ovat muuten jotain... Maailman parasta viihdettä nyt ainakin. En ole vuosikausiin "oikeasti katsonut" televisiota, mutta tätä ei voi olla katsomatta. (Eikä kompuutteriakaan, huom.) On se niin onnea omistaa kamera, jolla saa ihan katselukelpoisia videoita kuvattua. Hyvät naurut tiedossa kymmenen vuoden kuluttua. 


- Vielä kotiuduttuaankin piti pennun sähistä isolle miehelle sen löydyttyä liian likeltä.


- Ja kaikki rapiseva on niin nastaa! Tuo on tuollainen kissojen tunnelilelu, mikälie.


- Kerrankos se Amigo tuli oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, ja kerkesi vähän aikaa haistella Lauhaa sen nukkuessa. Saattoi jopa nuolaista hiukan, ja kuten näkyy niin pentu heräsi siinä samalla.

- Pianotuoliin kuminauhoilla viritellyt helmet ja styroksipallot ovat olleet suosittuja. Tästäkin on videota.
________________________________________________________________________

Miten ne sitten ruokailee? No, ihan normaalisti. Tosin penturuoka ei kellekään maistu vaikka sitä alkuun ostettiinkin. Mutta miksi ostaa jos kukaan ei syö?

Alussa Lauhaa toki pelotti ruokailla tuossa kissojen pöydällä, koska kaikki näkivät sen ja Amigo tuntui tietysti karmivalta. Jonkun aikaa pentu söikin viereisen huoneen sängyn alla, minne se paljon pakeni kun ei tiennyt jostain jotain.

Nykyään kissat mättävät samaa ruokaa samassa paikassa, eikä kukaan pelkää ketään. Yleensä ennen ruokaa voi nähdä hännäntapposhown, kun Lauha saalistaa Amigon häntää ja saa sitten taas kerran turpiin siinä... Kerran myös koin itse henkilökohtaisesti, miltä se tuntuu, kun kissa kiipeää lahjetta pitkin. Rupesi naurattamaan kun kyse oli asiasta, jota en uskonut itselleni koskaan käyvän. Kunhan ei tuo toista sitä enää aikuisena...
On aika tavallista nyt, että kun laitan ruuat kummallekin kissalle, se päättyy siihen kun Lauha kyllästyy omaansa ja tunkee kollin lautaselle. Amigo sitten vaan syö ihan normaalisti, inisköön itikka miten kovaa tahansa. Niiltä jää joka kerralla kyllä sen verran ruokaa syömättä, ettei kukaan kuole nälkään jos tahtoo aterioida myöhemmin privaatisti. 

Ihmisten ruokapöydälle ei saa kissat kiivetä, ja pentu on jo tajunnut mitä tarkoittaa käsky "alas". Hiomista on kyllä. Yleensä vaan menen ja käsken, tai sitten menen, käsken ja nostan kissan alas. Saatan myös tuuppia sitä tuolille päin.

- Näistä ei vieläkään oikesti näe sitä kokoeroa. Tuo keskimmäinen on lähinnä totuutta ja sekin vain siksi, koska Amigo näyttää kuvakulman takia jättimäiseltä (joka se kyllä on, kissana). 

- Kuivamuonalautanen on isompi kuin muut ruoka-astiat. Silti Lauha tuppaa syömään usein niin että etutassut tai ainakin toinen niistä on lautasella, lautasesta riippumatta.


____________________________________________________________________________

Näitä satseja tulee varmaan vielä lisää... Valitettavasti. :D Hemmetti vieköön kun saisi vaan ne videotkin julkaistua joskus jonnekin, olisi nauramista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.