23. heinäkuuta 2015

Toinen satsi kissanpentukuvia

Se tulee tässä.

Näissä se ei tainnutkaan olla ollut kotona kuin vasta pari kolme päivää, mutta leikki oikein paljon ja oli utelias, vielä vähän arka.

Kuvien laatu ei vieläkään täytä omia vaatimuksiani, mutta minkäs oikeasti teet kun tarkoitus on kuvata jotain minikokoista ikiliikkujaa jota huomion haku vaan villitsee entistä enemmän. - Jalaton kissa! Heko heko.
- Löysä kissanpentu. Tässä kuvassa Lauha näyttää jotenkin erityisen lutuselta.- Herra Amigo kuulostelee kun riiviö leikkii sohvan vieressä lattialla.

- "Lauha"... Kissa on kaukana rauhallisuudesta, hehe.- Nyt se ukko huomas... Ja minä sensuroin äitini koska ihmisiä ei kehtaa julkaista ihan miten lystää. Näistä kuvista ei vaan näy mitenkään se kokoero mikä noiden kissojen välillä on, Lauha on oikeasti pieni rääpäle ja Amppu sellainen sotalaiva.

- Hyvä kokomääre tuokin... Kissanpentu ja Nikon D3100'n kittiputken linssisuojus. Kyseinen lokero sijaitsee konepöydän rakenteissa ja siinä on nykyään huovanpalanen pehmusteena (tai jotain).___________________________________________________________

Njäiiiin. Lissää tulloo sit joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.