20. heinäkuuta 2015

Hyllyjä rottahuoneeseen - kuvia

Taisin jo aiemmin näistä mainita. Tein siis simppeleitä hyllyjä Rottahuoneeseen, että sinne saisi enemmän tilaa.

Hyllyt eivät ole vieläkään kiinni, koska en vaan keksi mitään systeemiä millä ne saisi kestämään mutta olemaan myös tarvittaessa irrotettavissa. Tämän takia hylkään koko hyllyjutun kai kokonaan ja joudun tunkemaan rotat jonnekin talteen, koska kaikkia niitä ei todellakaan voi "asetella" tuonne. Ei yksinkertaisesti mahdu!
Mutta eihän miula ole mitään, minne säilöisin kaikki rotat järkevästi...

Mutta pari kuvaa hyllyistä, ei niitä paljon ole. Ja kuvat ovat todella huonoja, anteeks vaan.


- Varsinaisissa hyllyissä ei ole mitään kuvattavaa, ovat kahdesta palasta liimattuja ja maalattuja, pitkiä lankkusia.


- Irtohylly, josta pitää olla hyötyä ilman että sitä tarvitsee kiinnitellä pystysuorille pinnoille. Ja tietysti maalasin sen mustaksi, mikä takaa ehdottomasti helpoimman kuvattavuuden eli ei.
- Kapeampi hyllykkö, johon mahtuu yksi rotta istumaan tai tuo Goa tuolleen nuuskimaan (se on siis nuori naaras). Tästäkin piti tehdä musta, kun ei ole mitään dominoivaa väriä Rottahuoneessa enkä halua kaiken näyttävän aina samalta muutenkaan.Samaan syssyyn muistan miettineeni kysymystä, kun noita maalasin - miksi varsinaiset pienoismallimaalit ovat niin surkeita? Eivät peitä mitään, toisin kuin huonekalumaalit, joihin suunnilleen ihastuin kun maalailin tavaroita (ja minihyllyjäni) työharjoittelussa keväämmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.