Teenpä tällaisen roskapostauksen nyt. Mitään oikeaa asiaa minulla ei ehkä ole, mene ja tiedä, koska asioiden tärkeys aina vaihtelee ihmisittäin.
Heivasin linkkisivun poikkeen, koska haluan muokata sitä... Ja sen kanssa on ongelmia. Tiedän kyllä nykyisin, miten Bloggerissa linkitetään (danke toiselle mallari-bloggaajalle selityksestä!), mutta MITÄ saa ja voi linkittää, sitä en ihan tiedä... On vaikka ja mitä sivua, jotka mielestäni ansaitsevat kivenkovaan tulla jaetuiksi, mutta en tiedä onko siihen olemassa vielä jotain omaa erikoissääntöään.
Olen myös tuhottoman nirso, enkä linkkaa ihan mitä hyvänsä, vaan vain sellaisia blogeja ja sivuja jotka katson linkkaamisen arvoisiksi. Sori ja jees. Ylläreitä voi kyllä ilmetä.
Olen myös järjestelmällisyyshullu, joten jaan linkkisivun mahdollisimman siististi osiin niin, että linkkisivun lukija todennäköisesti tietää mitä on klikkaamassa. En yleensä tykkää siitä että nakataan vaan kaikki linkit yhteen läjään selittämättä, mihin ne painottuvat (kissoihin, pienoismalleihin?) ja ignooraten sen, että suomalainen lukija saattaa haluta lukea suomenkielistä tekstiä. Ja minä haluan jakaa nimenomaan suomalaisia sivuja aiheesta, jota ei Suomessa tarpeeksi tunneta.
Ja jos jotain arvokasta ei heti sieltä sivulta löydy, ei kannata siitä narista. Tai nariskaa vaan... Mutta tämä on blogi, ja blogi on nettisivun alalaji, eikä kummankaan niistä kuulu pysyä loppuelämäänsä muuttumattomana. Siksi linkkisivullakin on mahdollisuus muuttua vähän väliä.
Facebookkeja, Instagrammeja ja sensellaisia en linkkaa yhtään mihinkään. Itse en niitä käytä enkä myöskään lue - vaikka edustan sitä ikäryhmää joka 99% varmuudella ei voi elää ilman älypuhelimia ja Facebookkeja.
Tuli myös mieleen, että saattaisin haluta tuhota nykyisen bannerini ja pistää tilalle uuden; tai siis, vaihtaisin sen vain. Mitä niitä tiedostoja hajottamaan kun itse on nekin kerta tehnyt... Me perfektionistit.
Yritän aina välillä siivoskella blogejani, eli lähinä päivittää sivujen tietoja ajankohtaisemmiksi. Järkeenkäypää, mutta usein oikeasti tarpeetonta.
Nyt vielä vaadin yhtä asiaa: Onko kellään mitään ehdotettavaa vaikka postauksia ajatellen? Kiinnostaako tietää jostakin minkä tietäminen on jäänyt vajaaksi? Itselläni tuppaa olemaan joskus karmiva tapa kiinnostua ihmisten aivotoiminnoista, eli suomeksi, tietää millaista toisten elämä on. En itse osaa oikein tavallisiin ihmisiin samastua, liekö se tähän syy sen ohella, että diagnoosi voi aikaansaada silkan mielenkiinnon ansiosta tätä tutkiskelua. Tälleen niiku tiedejuttuja pennusta asti harrastaneena.
Eli kysykää, jos on kysyttävää.
Periaatteessa voit kirjoittaa mistä vaan pienoismalleihin liittyvästä. Muakin kiinnostaa kovin muiden ihmisten elämä! Se on ihan outoa, mutta näin se vaan menee. On mielenkiintosta miettiä, että mitä muu maailma tekee sillon kun niitä en esimerkiksi tapaa tms.
VastaaPoistaVoisit esim. just esitellä tätä paljon puhuttua studiota (kuvilla ja tekstillä tai vaikka videolla jos innostut), ja voisit muutenkin tehdä postauksiqa tästä omasta harrastuksestasi (esim. miten se alkoi, paljon sulla on malleja, miksi tykkäät tästä jnejne). :)
Minulla se vaan edellyttää sitten sitä että on jotain jaettavia kiinnostuksia, eli sinänsä olen nirso siinäkin paljonko haluan tietää ihmisten elämästä. Kai siitä jossain välissä jotain pulisen, tod. näk. jahka keksin jotain joka jotenkin kytkeytyy näihin pienoismalleihin ja taiteisiin (elämäntapataiteilijahan mie olen, jos totta puhutaan, eli minulla ei suoranaista muuta elämää näiden ja lemmikkien ohella edes ole).
PoistaStudiosta voisinkin selittää jotain, tosin riippuu siitä onko kyse kuvausstudiosta vai työhuoneesta... Mitä siitä ensisijaisesti halutaan tietää? Videoita en tee kun en osaa kuvaamista kummempaa niiden suhteen (outoa?). Mutta danke ideoista, luonnospato senku kasvaa ja syystä siis. :D
(Pitäis miu piirtämisestäkin juttua tehdä, kun tämän blogin keskipiste on pienoismalleissa ja piirtämisessä. En vaan tiedä mitä kuvataiteellista kirjoittaisin kun kuvien kanssa on aikaongelmia... Siis kun vasta äskettäin huomasin että hyllyllä on piilossa monen kuukauden ikäisiä tuhruja, joiden olemassaolon olin ehtinyt unohtaa. Kertoo niin paljon siitä miten turtunut hevospiirtäjä olen.)
Sinulla on kyllä varsin mielenkiintoinen blogi. Mielummin luen tällaista, kun jotain muoti- tai lifestyleblogeja. Tykkäisin, jos voisit tehdä postauksen siitä, miten eri värisiä hevosia saisi maalattua nätisti. Vaikka lyhyet ohjeet useisiin väreihin tai jotain.
VastaaPoistaHyvä kuulla, kiitos!
PoistaHevosten värit ja niiden maalaaminen pienoismalliin on aika monipuolinen aihe, tekniikat ja systeemit vaihtelevat ihan tekijöittäin... Mutta omaa näkökulmaani siihen liittyen voin kyllä jossain välissä avata (itseasiassa olen pähkäillytkin jotain värien sävyttämisestä kertovaa tekstiä). En ole itse mestari, enkä ole maalannut valtavaa värikirjoa (unelma), mutta sitä mukaa kun itse tekee niin tulee jotain käsitystä toimivimmista tekotavoistakin.
Siispä pistän ehdotuksesi ylös ja yritän repiä motivaatiota jatkaakseni keskeneräisiä kustomeita!