31. joulukuuta 2014

Se ompi sitte vuos 2014 ohi...

Johan meni lujaa. Huomaan nyt, että vaikka kouluaika matelee niin itse vuosi kulki kuin suihkari. Tiiä mikä siinä on että viime vuodet ovat meneet nopsaan ohi ja sitä edelliset ovat ehkä antoisuuksissaan olleet pitkiä?

- Yksi vuoden 2014 joulukorteista, joita tein ja joista yhtäkään en eestynyt lähettämään yhtään minnekään. Vaikka olisi pitänyt.


Tänään vielä muokkaan loppuun vuoden viimeiset kuvat, ja sitten joudun tekemään Paint shop Pro seiskassani uuden signaturebrushin. On se ihan kivaa. Pari vuotta meni omia kuvausrutiineja hioessa.

Möläytän myös, että tuossa tammikuun lopulla tulee täyteen 20 vuotta olemassaoloa täälläpäin. Hui. Eihän miun ja kaksosen pitäny vielä aikuisiks kasvaa? Joo en juhli yksin. Todellakaan.

Pienoiskokoisista nahkatavaroista ja massarotista (ja ehkä nukeistakin) tulee kuvantäyteistä postausta sitten ENSI VUODEN puolella. Haha. Tässä jossain välissä voi sanoa, että teki jotain jo viime vuonna ja tekee jotain muuta sitten tänä vuonna, kunhan se "tämä vuosi" vaan ensin tulee. Ja kestää muuten taas monta kuukautta oppia kirjoittamaan vuosiluku oikein. Kivaa että on tasaluku, jotenkin tykkään sellaisista. Omat synttäritkin on aina tasalukuina tasalukuja.

Nyt kun postaan tämän, on vuotta 2014 jäljellä huikeat neljä ja puoli tuntia, jos edes lasken oikein (olematon matikkapää).

Niin ja joo, naureskelen sille totuudelle että ehkä jostain 2009 asti blogi on ollut olemassa, ja se on haalinut ihmeelliset neljä lukijaa. Ähä ähä hää. Toisaalta kyse on ollut enimmälti siitä, että blogi on ollut kuolleena ja minä osaamaton en ole keksinyt miten sille tehdään mitään. Mutta nytpä ollaan elossa. Ja ehkä osaan itse liittyä lukijaksi jonnekin joskus, en tiiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.