26. joulukuuta 2014

Schleicheille uusi riimu...

Tulipa näin joulun aikaan tehtyä uusi nahkariimu Schleicheille, tai siis LB -skaalaisille hevosilleni. Kyseinen riimuyksilö ei tosin omaa solkia eikä ole muutenkaan mikään jenkkiriimu, vaan arabiriimu. Harvemmin niitä jaksan ruveta enää tekemäänkään, jotenkin tuntuu että olen niin huono leikkaamaan nahkasta suikaleita että niistä tulee ihan epämääräisiä rupeloita vaan. Semmonen ei muuten näytä hyvältä minikokoisena. Ja laittaisin ketjua mieluummin sellaisiin varusteisiisn, mihin olen nähnyt vähän enemmän vaivaa; en tiedä, mikä muukaan silti sopisi tuohon turpiksen alapuolelle? (Olen usein käyttänyt narua tai nahkaa, mutta sekin on vähän... vaikeaa, eikä läheskään yhtä siistin näköistä.)


- Sovittajana on ostamani Schleich, joka sopisi hommaansa paremmin jos sen naama olisi järkevämpi ja jos sillä ei olisi noita riivatun lettejä. Ostin samalla kertaa toisen tuollaisen tulevaksi kustomoinniksi.


- Riimu sopii naamaan ihan hyvin, vaikka solki niskaremmissä olisikin ollut hyvä. Nyt ei voi säätää ollenkaan.


- Minipientä ketjua, jeps.Ja kuten muista kuvista paremmin näkyy, tein riimuun sopivan narunkin.

- Tämä riimu on liian pitkä arabille. Jälleen kerran solki niskahihnassa olisi vähän pelastanut.Sellai. Harvinaisen nysä postaus, mutta ei sitä aina tarvitsekaan olla sellaisia kilometritekstejä mitä yleensä teen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.