12. heinäkuuta 2014

Aargh

Mitä himpuraa mie ees pidän jotain blogeja ku niitä ei kukaan lue. Enkä jaksa ihekkää mitään.

Motivaatiot nollassa, jee kivaa mahtavaa ohoo. JOO EI. Ja en ees yritä tän kans mittää ihmeitä mut olis kiva tietää muutaki ku mistä kahtelut ylleensä tullee, sillä ei ole mitään väliä minulle. Kommentit ois kivoja, mut eihä täälä oo mittää kommentoitavaa eikä luettavvaa... Kuka pittää blogia vaan ihelleen? Joo on seki vaihtoehto mut ylleesä nettiin laitetaan tekstiä myös muiden luettavaksi. Jos ei halua et muut näkee ni sit ei kirjota nettiin, mutta mie kirjotan nettiin.

Mielipiteitä. Keskustelua. Mielenkiintoa. Mitä tahansa mikä on ihan järkevää tai MITÄ LIENEEKÄÄN. Saa sanoa vaikka sen mikä on mennyt pieleen kun blogi on tylsä. Muutenkin jo keittää.

Miule tulee aina vaa ihan hölmö olo jos hehkutan jotain ittekseni täällä, ihanku se olis joku jakamisen arvonen juttu. Olis oikeesti kiva tietää lukeeko tai tietääkö kukaan tälläsen roskablogin elukka- ja käsityöideoidenjakelublogin olemassaoloa? Vai mikä tää tän sisältö on? Mitään?

Joka tapauksessahan tää päivittys korkeintaan sadan vuoden välein ku ei oo mitää itua koskee tähän useemmin. Ja mitäpä sitä päivittämään ku ei oo inspistä eikä lukijoita ja muutenki tää koko hemmetin blogi tuntuu olevan ylleesä ihellekki ilmaa.

Ei vaan oo motivaatioo. Tosi ärsyttävää kahtoo et toisten blogit on jättimäisiä ja niissä on satamiljoonaa kommenttii melkein joka tekstiin, ihelläki vois vähän motivaatio nousta jos ees joku sanois jotain tännekin. Mut ku ei ni ei sitte. Kärjistän ehkä mut se on se pääpointti kai joka muka tuli ilmi? Ei kukaan pidä blogia tai nettisivua kovin kauaa jos sitä ei kukaan lue eikä näe. En siis yritä mitään tällä hankkia mut oikeesti, noi se mennee. Kyl mie tiiän et tää löytyy Googlestaki jos vaikka hakkee jotain tyyliin "pienoismallihevonen" mut sitten tuntuu ettei kukaa ees halua tietää miu jutuista, vaikka oon niitä täälä just tarkotuksella esitelly, oottasin et ihmisiä kiinnostaa enemmänki ku vaa asenteella "ompas kivoja!" tai jottai. Mistä ihmine tietää sanoa asioita jos niitä ei kysytä eikä kiinnostuta, ihe oon sitä mieltä välillä et haluan jakaa noita mallailuvinkkejä siks et muitte ei tarviis ehkä oppii kantapään kautta kaikkee ja senki et Schleicheillekki voi tehä ikan OK varusteita. Tai naksutinkoulutuksesta ja ratsastuksestaki voi puhua, niistä miula ei vaa oo olemassakaa kuvia ku oon oppinu ettei ratsastettaessa saa mitään kameraa käyttää ku se voi olla hengenvarallista tai jotain (vaikkei ookkaa). Ja oon ollu enemmä tekemisissä noitte muovikonien ku oikeitte hevosten kaa. Naksutinkoulutus sitte on vähä välimaastoo. Meilä ei oo elukoihen kaa mitää uutta oikeesti oleellista koulutettavaa ni miks kirjottasin siitä ku ei siinä oo mittää sanottavaa, ja oon ihe naksutinkouluttajana kauheen kökkö ja ossaamaton ku kaikjki otuksen on enne sitä opetettu suunnillee samalla tavalla mut ilman naksuu ja ihe oon todennu tän naksuttelun nykysi vaa kivemmaks, tossa pittää keskittyy nii monnee asiaa kerrala ja piiä se elukanki mielenkiinto yllä. Mut jos tätä ei kerta kukkaa koskaa nää ei kä lue ni se ja sama mitä tälle blogile käyp.

Valitettava (tai sitten ei?) tosiasia. Tai sit mien vaa ossaa kirjottaa.

Oman murteen viäntämine blogissa ei oo mikkää tapa ylleesä, kuha halluun ny kirjottaa näi ku kirjakiel on aina ollu iha hyvi hanskassa. Ei pitäs olla siis oikeinkirjotuksesta ja tekstie luettavuuesta kyse.

Ihe siis ainaki mieluummi kommentoin sellasta blogia jossa on jo ennestää suht tuoreita kommentteja ja tekstejä, jos ei oo ni se saattaa olla kuollu blogi jonne kommentointi ois ihan turhuutta ku ei sitä enää kukaa näkis. Ihele toiseen blogiin tuli kommenttia sillo ku oli kauan miu blogit ollu jäissä just tän takia ku ei oo mitää eloa.

Ihan sama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.