3. heinäkuuta 2014

Pikaselostusta tulevasta

Olen saanut taas tehtyä pikkukrääsää.

Halusin kokeilla, osaanko keksiä jonkun simppelin tavan tehdä pieniä laukkuja pienoismallitarkoituksiin, ja se oli yllättävän helppoa! Tosin materiaalista riippuu... Ja lähinä koristeitahan nuo olevinaan on, pitäisi kai opetella ompelemaan edes hiukan kun ei meinaa liimaukset kestää välillä (joustavaa nahkaa). Jos materiaalit riittää niin olisi kiva kuvata yksi projekti tutorialiksi.

Vastaavasti Schleichit saivat taas yhdet valjaat (tähänastisista parhaat) ja kerkesin kyhätä uuden dioraaman hyllylleni. Kamera on kihissyt myös ja uusia kuvia olisi tiedossa joku päivä.

Myös Dremel tuli taloon. Pitää käydä roinaostoksilla ennen kuin voin käyttää sitä. Lopultakin oma laite joka edes vähän on sukua mikromoottorille.

...ja piirtis (Trust) joutaa kuuseen, ei toimi kuin tuurilla enää. Täytyy ostaa joku kunnollinen ja tarpeeksi iso.

Ja kissoja pitäisi taas yrittää naksutintemputtaa jossain välissä, jos jaksetaan. Edelleenkin uhraan vain sormiani tuossa, ahneiden kissojen kanssa. Millä ne saa opetettua puremisesta ja kynsimisestä pois, niin että oikein annettu tassu on pehmeä?

1 kommentti:

  1. Käsityön tekeminen on oppimista, askel askeleelta etenemistä, mutta tosta kissasta tuli mieleen yks artikkeli jonka mä luin jossa mainittiin vinkkejä eri koti-juttuihin ja siinä mainittiin että kulhon laittaminen pöydälle tai lattialle sais sen kissan menemään makaamaan siihen sisälle kun se niin mukavasti käy sen kropan ympärille.

    VastaaPoista

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.