1. kesäkuuta 2015

Skannauksesta

Katottiin tuota skanneriani siskon kanssa. Pikku problema oli ja se saatiin korjattua; jos ei ole mitään tulostamista niin miksi pitää laitteessa yhtään paperia... Täten juttu on selvä. Skannaan heti kun jaksan. Pitää vaan vielä tehdä pari juttua (laitella kuvia kansioihin konkreettisesti ja käydä purkamassa taidenäyttely).

Lisäksi laite ei ollut kunnolla kiinni koneessa, mikä ei ole omituista kun enhän mie tuonne koneen taakse voi nähdä. Melko epäkäytännöllisiä nää nykyaikaset konepöydät. (Tai mitä mie mistään nykyaikasuuksista tiedän, mut ei tää antiikkinen ainakaan ole.) Laitan vielä koeskannin tähän nähtäväksi, vaikka mokoma on toki jo dA:n puolella. Skannausrutiinini olivat myös siis kunnossa ja sain skannattua omien sääntöjeni mukaan. Ei ongelmia.

- Ink -niminen fiktiivinen kisuli, © Saranna. Ylläriarttia kaverille siis. Musteella.


Eipä tässä muuta! Kesannolle sitten vaan. Tosin ite ku en tosiaan ole helteistä nauttiva tyyppi ja saan auringosta päänsärkyä, niin lojun sisätiloissa koneen ja käsitöiden kanssa ja vältän ulkoelämää päivällä. Lisäksi mättäisin jätskiä ja Coca Colaa. (Siksi mättäisin, koska jätskiä ei tällä sekunnilla talossa ole...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.