22. lokakuuta 2014

A4 -kokoinen lyijytäytekynäkissa

Tein tämän kissan työharjoittelussa, ja tänään skannasin sen tuotuani sen kotiin. Välineistö koostuu enimmäkseen yhdestä lyijytäytekynästä ja kuva on tehty A4 -paperille. En käyttänyt kuvan kanssa mitään muuta kuin käsiä ja aivoja.

Siksi aivoja, koska ajattelin visuaalisesti sen suhteen, miten eläinten turkissa menee nuo kiillot. Jos karvat sojottavat kohti kameraa, niiden kiilto ei näy vaan alue on tumma. Lituskakarvaiset kohdat taas kiiltävät eli ovat vaaleampia. Täten turkin alueiden tummus tai vaaleus ja välisävyt riippuvat siitä, miten päin karvat ovat kameran suhteen.

Ja se toimi. Jotain hyötyä on ollut pelkästään siitä, että vain katsoo kissoja joka päivä. Siksi piirustuksen kissalle tuli myös paljon meidän kissojen ominaisuuksia, voimakkaimpana se kun naamasta tulee mieleen meidän edesmennyt Rommi.

Tarkoitus oli luonnostella suunnitelmaa... Se mustakartonkinen kissa sai roinaa ylleen ja väriä pintaan eikä ole kotona. (Jos ei heti tajuttu niin olen askartelukaupassa harjoittelussa.)

- Olen näkevinäni pieniä mittasuhdemokia, mutta blah... Ja skannasin kissan aavistuksen sinertäväksi.
Tässäpä tää tuas. Mitähä ens kerrala sitte...

Tänään muuten meijän kollit leikki taas vähän, ja meikä siinä tuskaili et miksen nykysi enää videoi noita. Ehkä koska sitä videoo ei voi julkasta ku en omaa YouTube -tiliä enkä muutenkaa jaksa videoitten kaa oikei pelmuta, plus oon aina kuvannu videot vaan vanhalla kamerallani jonka laatu ei oo kovi kummone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.