5. marraskuuta 2014

Koiranvarusteita

Skaala olettamani mukaan 1:9, en tajua miksen näe noista sopiiko ne tähän vai ei. Joka tapauksessa olen päättänyt että ne sopii... Joku koiraihminen tulkoon sanomaan sitten, jos dobermannit näyttää liian pieniltä.

Mutta tässäpä esittelen näille lelukoiriolle tekemiäni varusteita. Pantoja ja hihnoja.

Jotkut koirista ovat merkiltään Toy Majoreita, jotka ovat jääneet nurkkiin pentuajoilta. Mukana on muutama kiinapiski myös. Toy Majoreista kuvissa näkyy vain yksi istuva dobermanni, josta tykkään figuna paljon ja joka voisi olla aika inspiroiva.

-

Musta nahkapanta ja pitkä ketju nahkaisella käsilenkillä. Metalliosat ovat kullanvärisiä (tai, kuten näkyy, kellertäviä...).

- Kiinadobberi. Pitää kustomoida se joskus pois tuosta tylsästä eteenpäinmöllötyksestä.


- Askon käs näyttää kramppaavalta. Ja piski vaan tuijottaa edelleen.Vihreä kettinkipanta ja ketjutalutin. Koukut ja renkaat on tehty punaiseksi värjätystä metallilangasta, joka liikaa vääntyiltyään ei ole enää kovin siistin näköistä.

- Toy Major -dobberi. Taisin keksiä sille joskus nimeksi Betz ja sen jälkeen Dobby tai jotain sinnepäin. Älykkäitä nimiä, joopa... Ei tod.


- Tykkään ketjun pituudesta. Ja Omar näyttää ihan käskytetyltä ja siltä, että ylinäyttelisi koiraa esitettäessä.


- Noin se kiinnittyy. Pannan lukitseminen järkevästi ei ole helppoa, koska tuju ketju menee herkästi koppurakierteelle.- Dobberi oikean isännän kanssa. Sanokaa, onko koira sitten liian pieni? Voiko dobberi "jäädä pienikokoiseksi"? Tai mikään koira ylipäänsä...Kurkkariketju. Siihen kuuluisi myös musta naru, josta osa on ketjua.

- Ketjupanta ei kuulu tälle koiralle, kunhan halusin sovittaa. Hyvältä näyttää, vaikka on liian "iso".


- Panta oikealla kantajallaan ja oikea narukin on kiinni. Ja Omar näyttää siltä ettei halua tulla kuvatuksi. Reppukin valuu olalta, kun olkahihnat eivät kestä kokonaista selkäänpukemista.Punaruskeanahkainen, leveä panta, jossa on kangaspehmuste. Naru on nylonia.


- Näin se kiinnittyy. 


- Hii, tykkään jotenkin. Ja pikkupihditkin halusivat vähän kuvaan mukaan. 


-

Lopuksi voisi nakata pari randomikuvaa, jotka olen yrittänyt saada näyttämään järkeviltä. Silti onnettomat taustat ja ties mitkä kämmit kuuluvat asiaan, en voi rakentaa studiota mihinkään kun ei vaan ole tilaa eikä muitakaan resursseja. Haluaisin kyllä jotain mustaa kangasta (huivi) kuvauskäyttöön...

 - Asko ja Pisu the kiinadobberi. Eli siis piski, jonka valmistaja on tuntematon.


- Kumpi noista rotista on älykkäämpi? Veikkaan yksisilmäistä länkkärityyppiä. Omar näyttää yhtä älykkäältä kuin koiransakin, mutta saattaa olla paljon äkkipikaisempi.


- Sama tilanne ilman salamaa, Omar selittää koiraongelmasta Askolle (siltä se miusta näyttää).


- Sit Asko selittää. Omarin seropi on ylituttavallinen?


- Sitten se seropi onkin yllättäen irti, kun tuli selväksi ettei kukaan pure ketään ja dobberit ovat hyvin koulutettuja. Pisu vähät välittää toisista koirista. 


- Juttu jatkuu. 


- Asko ja sen dobermannit. (Ja leijuva tukka, blaargh.)


-

Mitäs tässä muuta sitten... Piskit saivat lisääkin rytkyjä, mutta en ole tainnut kuvata niitä samalla tavalla. Tai ollenkaan, vaikka luulin kuvanneeni.

Tässä tää tällä kertaa, joskus myöhemmin lisää. Tai ei ainakaan liian kauaa aikaa saa mennä; Peukkurit pitää esitellä ihan pian, olisi pitänyt jo tehdä se! Ne on semmosia pieniä massarottia joita olen ruvennut tekemään hemmetin paljon.
 - Vaikeus näyttää kieltä selällään koisivalle urokselle (jonka kuuluisi asennon puolesta olla vaikka kuivikekasassa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.