19. syyskuuta 2016

Uus banneri

Tuli tehtyä uusi banneri... Se edellinen ehtikin olla jo yllättävän kauan.

Koska vanhassa kuvassa oli vain peukkureita eli silkkimassarottiani, enkä julkaise niitä enää juurikaan tähän blogiin, päätin, että on ehkä loogisempaa tehdä sellainen bansku josta jopa vähän näkeekin mitä tämä blogi sisältää.


En ole tuohonkaan tyytyväinen, tekstin kanssa tuli ongelmia. Kuten aina. On se myös ehkä hiukan yksipuolinen, mutta oikeastaan kertoo juuri sen mitä kuuluukin: hevostaiteet ja pienoismallit ovat tässä blogissa pääjuttu. Valokuvaus menee siinä mukana, nimittäin kaikki bannerin kuvat koostettiin valokuvista (myös tuo piirros oli kuvattu).

Olisin ehkä halunnut tuon OF -Schleichin tilalle jonkun kustomini pään, mutta mitään sopivan tuoretta (= laadukasta) ei edes ole joten ei sitten. Tehdasmallit vaan ovat aika tylsiä nähdä, kun niitä on jo kaikkialla. Ylipäänsä tulos olisi voinut olla kivempi, jos ylipäänsä omistaisin järkevän näköisiä pienoismalleja... Muttakun kaikki maksaa ja osaamista ei aina ole.

Olisi pitänyt tallentaa bannerista tekstitönkin versio, jotta voisin näpertää siihen halutessani jotain järkevämpääkin. No anti olla nyt.

Blogger oli taas oikea idiootti ja muka latasi kuvan, mutta se ei tullut näkyviin. Mikä tätä systeemiä vaivaa? Tänään kaikki oli muuten kai OK, mutta itse en vain osaa kirjoittaa.




Niitä pienoismallihevoshömppäilyjähän olen viime päivät paljon ajatellut, ja haluaisin niistä myös tekstejä julkaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.