12. elokuuta 2017

Sanoiko joku "pienoismallihevostietosivusto"?

En tiedä sanoiko kukaan mitään, ehkä Kave vaan omassa blogissaan, mutta se sanottu asia on nyt julkaisuvalmis ja luettavissa. Ainakin jos lukijakunta sen löytää, itse yritin tätä googlettaa enkä saanut ainuttakaan tulosta...

Siispä joudun linkittämään sen!


Pienoiskavio on minun ja Kaven keskenään askartelema, pienoismallihevosiin keskittyvä tietosivusto, jonka teimme Bloggeria käyttäen.

Bannerin pohjana käytettiin Kaven kuvaa Safari Blue Ribbon hannoverista. Räpelsin mukaan myös hänen Abundiantuksensa (little bit, tinker, Sch REP) ja yhden köykäsen kuvan omasta Spillistäni (trad QH, CM). Nyt kun katson niin on ihan lystiä tajuta, että keskellä on pienimerkkinen ruuna ja reunoilla valkopäiset ja sinisilmäiset oriit. Iskin kuvaan myös signeeraukseni ennen kuin Kave pääsi lätkimään otsikkotekstiä, älkää kummastelko, hehm.

Sivusto ei tule varmaan ikinä täysvalmiiksi, mutta tietopinkkana sen pitäisi toimia. Olen tehnyt melko ison osan Pienoiskavion teksteistä, kuvia taas on laiteltu sen mukaan mitä jommallakummalla meistä on ollut.

Sivustoa saa kommentoida ja palautetta muutenkin antaa, vaikka tähän tekstiin tai itse Pienoiskavion puolelle, mikäli koette siihen syytä.

Jotenkin meikästä tuntuu, että sinivalkoinen (olkoonkin turkoosihkonsävyinen) on oikeastaan ihan OK väri sivustolle, joka esittelee huonosti tunnettua harrastusta suomeksi.

...lopputekstien aika. Tilattiin netistä Vallejon mattalakkaa. Pessimistisyyksistäni huolimatta saatan olla positiivisesti yllättynyt. Ihmekään kun siitä on puhuttu aikoinaan hevosmallarien foorumillakin, että "ostakaa tuota". No, ostin ja testasin! Vaikutti hetkessä kosketuskuivalta ja riittävän matalta makuuni.  Levitin sitä siveltimellä eikä silti näyttänyt siltä että koni uisi lakassa.

Pitänee lisätä Vallejosta mainintaa Pienoiskavioonkin sitten, jahka olen täysin selvillä mömmön laadusta. (Nimittäin lakkapurkit yleensä heittävät tarpeelliset kuivumisajat yläkanttiin.)

Ja hei, voin tehdä tuosta lakasta erillisen tekstin joskus.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.