6. elokuuta 2014

Jälleen kerran: mitä tuleman pitää?

Postauksien suhteen sanon, että sain viimein kuvattua esimerkkikuvia valokuvaustani käsittelevään postaukseen. Vielä räpsin varustekuvia (koska olen tehnyt lisää) muutamisen, ja sitten vaan kuvat koneelle ja turmelen niitä PSP 7:ssä.

Oli yllättävän vaikeaa ottaa huonoja kuvia tahallisesti, koska aivot eivät salli niitä yleensä. Mutta ne nyt ovat tarpeen. Otin myös joaisesta valkotasapainoasetuksesta peräkkäiskuvat salamalla ja ilman, ja ajattelin tehdä niistä itselleni tänne arkiston. Yksi asetus on mielenkintoinen: ilman salamaa tulee lämpimän punasävyisiä ja salamalla kylmän sinertäviä kuvia. Olisiko ollut nyt viileä valkoinen loisteputki -niminen asetus.

Olen oikeasti ihan varvas kuvauksessa, mutta sävyjen ja rajauksien yms. visuaalisten perusjuttujen päälle ymmärrän ihan OK:sti. F-luvut, suljinajat, aukot ja monet muut ovat vähän öh, mutta yritän oppia niitäkin. Ne vaan usein tuppaavat sotimaan järkeäni vastaan, joten kauan menköön...

Runsaampi, varsinainen kuvapostaus siis tulossa myöhemmin, en voi luvata milloin (eikä ole ketään kelle luvatakaan, joten...) koska elämäni on aika randomia, mutta jossain välissä. Nyt kun koulut alkaa niin voi vähentyä bloggamisetkin.- Ja ettei taas ihan kuvattomaksi vetäisi, länttään tähän jotain peruskauraa: simppeli ero vanhan huonon ja uuden hyvän (paremman) kuvan välillä....minä aina luulen, että olen ottanut dokumenttikuvat kaikista hepoistani, ja sitten kun totuus lävähtää tiedostokansioista naamalle (eli en löydä yhtään esimerkkikuvia, jotka olisivat esimerkiksi rakennekuvia), huomaan että kuvaan ihan liian vähän ja feikkitaiteellisia kuvia niiden tarpeellisten KUNNON kuvien sijaan. No jaa, miula on semmonen projekti muutenkin menossa, että kuvaan kaikista kaakeistani rakennekuvat tuon ministudion ja kasaamieni minijenkkiriimujen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.