24. marraskuuta 2017

Jokin päivitys

Grrrr! Ei täällä olla kuoltu, sentään! Ja se on pelkkä The Tuherrus, joka ei nyt osaa päivittyä, muuten ei ole ongelmaa.

Yksi syy hiljaisuudelle on reaalielämä. Enkä nyt vetoa mihinkään normaaleihin syihin, joita jengi blogeissaan esittelee, vaan - minulla ne nimenomaan liittyvät blogiin. Tapan kaiken aikani työhuoneessa, kerta fiilis on kerrankin päällä. Haluan tietysti käyttääkin sen sitten. Ehdin koneelle vasta yöllä (eikä ole mitään kiireitä nimeltä 'työviikko' tai muita samantapaisia vuorokausirytmisidonnaisia juttuja). Menoja on kyllä, toki, mutta ne eivät todellakaan estä minulta konetta taikka omia pienoismallihömppäilyjäni. Järki lähtisi jos estäisivät.

Olen tehtaillut varsinkin traditional -skaalan varusteita, arvatenkin päävehkeitä. Satuloita ja valjaitahan en osaa tehdä joten en viitsi törsätä niihin aikaanikaan, ennen kuin iskee jokin villitys josta kärsin itsekseni sitten kun osaamattomuus tulee silmille. (Tämä ei tarkoita sitä ettenkö olisi tehnyt valjaita tai satulankorvikkeita - ne vaan eivät näytä siltä miltä kuuluisi eivätkä ole rakenteellisesti oikeanlaisia, joten luokittelen tämän siksi etten osaa enkä tee.)

Jostain syystä suitsien kanssa on tapahtunut kehitystä - kuulin tästä hevostaustaiselta kaverilta. Homma ei nykyisin ole mikään vaikein mahdollinen, josta syystä olen suitsia sitten tehnyt yli tarpeen.

Varusteista pitäisi kyllä tutoriaaleja ja/tai jotain ohjejuttuja blogittaa, mutten toistaiseksi ole jaksanut kuvata tutoja (koska se syö aivoja eikä ole yksinkertaista). Enkä tykkää siitä, että joudun tuhoamaan kokonaisen blogitekstin sen jälkeen kun keksin randomisti jonkin paremman tavan, jolla sen koostaisin. Tutoriaalien kuvaaminen hidastaa yksittäisen varustekappaleen valmistusta huomattavasti, koska joudun keskittymään sekä varusteeseen että sen jokaisen vaiheen tallentamiseen.

Eli harrastus elämäntapa elää ja projekteja on, ja kaikesta tekisi mieli blogata, mutta... En osaa kirjoittaa. Aloitan enemmän tekstejä kuin pystyn julkaisemaan, ja hion niitä sitten loputtomiin, koska olen perfektionisti eikä mikään kelpaa.

Voisin kysästä, että jos nyt jotain oikeaa asiaa joku haluaa lukea, saa ilmaista mitä se on. Ei plz mitään "samaan tahtiin kuin ennenkin" tai "tykkään kaikesta mitä blogissa jo on, sitä samaa" ja niin edelleen. Minä nimenomaan kysyn mitä lukijakunta ehkä tykkäisi lukea? Tämä ei taaskaan takaa, että lupaisin julkaista sitä sun tätä koska joku haluaa, minun bloginihan tämä on. Mutta utelut voisivat motivoida. Huom. rajatkaa vaatimuksenne. Onko se (asiateksti) jonkin varusteen valmistaminen, jotain muotoiluun liittyvää, mielipide asiasta X?

OK, toki tyyppejä ehkä kiinnostaa nuo uudet askartelut mitä olen tehnyt. Niitä bloggaan sitten kun saan kaikkea lisäroinaa kuvattua. Yritän olla pykäämättä mitään uutta varustetta tällä välin, koska se tietää lisää kuvaamista.

Tein ehkä 30-40 peukkuria (massarottiani) tässä viikon sisällä, ihan kauhea räjähdys sekin taas. Materialisti nääs osti massalaatuja, joita ei ennen ole käyttänyt (helmimassaa hopean ja kullan värisinä), joten inspiraatio iski ja lähti lapasesta. Mutta nuo massapallurat saavat huomioda itseään Sormirotan puolella. Ihankuin ei jo valmiiksi olisi esittelyjulkaisumaratooni kesken...

Niin joo, olen tykännyt todellisuudesta myös siksi, kun on pakko pitää seuraa kissoille. Kolmen isomman lyhytkarvan seuraan pöllähti kerran neljäs, joka on pieni ja pitkäkarvainen. Saa nähdä mitä tuosta riiviöstä kasvaa.

Vähän tuosta on jo kasvettu, mutta pentu se silti vielä on. Ihanuus.

Elikkä. Olen vain elänyt liikaa koneen ulkopuolella, ei mitään sen karmivampaa. TheTu jatkaa kai elämäänsä jossain välissä, jahka artblock päättää ettei pysy pelkän piirrostaiteen kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.