28. syyskuuta 2014

Sivellintussin testausta

Semmonen sivellintussi tuli tuossa kerran ostettua.

Täällä ei tapahdu nyt mitään enkä vielä jaksa ruveta hirveästi mitään tekemään, koska seuraavaan lomaan on enää pari viikkoa (jonka jälkeen alkaa työharjottelu, eli käyn siellä kotoa käsin). Kunhan koulu vähän väistyy niin skannailen, tavaraa on kyllä taas kertynyt hiukan.

Länttään tähän nyt kuvan konista, jonka tuhersin nopsaan jollekin perus printtipaperille Derwent Inktenseillä että pääsen leikkimään sivellintussilla. Kyseinen vempain on siis sivellinkärkinen tussi (jonka kärjen karvat ovat muovia tai keinokuitua), ja sen varsi on irrotettavissa ja täytettävissä vedellä. Kärkiä on eri kokoisina, itse löysin ihan kelvollisen pikkurupeltamiseen, kun en mitään suuria töitä hirveästi tee ainakaan vapaa-ajalla.  Keksintö se on tämäkin, eikä ihan huono, ainakaan miusta. Joku muu voikin sitten olla eri mieltä. Alkuunhan tuon kanssa pitää vähän tapella ja totutella siihen ja keksiä miten sitä on paras käyttää, mutta uskoisin että tulen mokoman kanssa toimeen jatkossakin.

Joka ei halua takertua vesiastioiden täyttelyyn, hankkikoon vedellä täytettävän varren omaavan sivellintussin. Tai sivellinkynän, mikä se nyt on suomeksi... Tätähän jankutti itse descriptionikin kynän pakkauksessa, ja olen samaa mieltä tämän pakkauksen (tai itseasiassa valmistajan) kanssa.

- Normaali koni se ei ole, luulisin että se on vampyyri. Koska demonit on paljon kuolleemman näkösiä. En varsinaisesti tykkää tästäkään kuvasta, mutta kokeiluhan se oli ja itse teema on sivuseikka. Konissa on sitäpaitsi anatomiakämmejä aika paljon, niistä ei tarvitse huomauttaa koska näen kaikki ne aina jälkeenpäin kun kuva on jo netissä.Ööh, mitäs seuraavaksi... En tiedä. Uuden lukijan sain tuossa hetki sitten, danke siitä.

(Ja hihkun täällä vielä, että keksin viimein miten tehdä brusheja Paint shop Pro seiskassa! Piru kun käyttölaite eli piirtis ei ole nyt käsillä, joten en voi tehdä mitään mistä tehdä brushin... Mutta sentään se mahdollistuu lähiaikoina.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.