16. syyskuuta 2012

Pitkästä aikaa blogipäivitystä...

Empäs aikoihin ole tänne kirjustellut. Ehkä tuo Keski-Suomeen sijoittuva koulu on vaikuttanut ja vaikuttaa edelleen asiaan. Kyllä joo, asun viikot siellä ja vapaat kotona Savonlinnassa.

On tässä kyllä muutakin sanomista. Ensinnäkin blogini meinaavar kupsahdella nyt, kun en vaan jaksa tapella typerien tunnusten kanssa aina. Joka ikinen kompuutteri inhoaa minua. En edes ole tehnyt mitään ikinä, ettäh.

Ja sekin Ylitsepääsemätön Urakka on taasen kimpussani. Tosin Viake on jo kasassa ja muutenkin tuntuu että ehkä tuo läjä järkkääntyy nyt viikonloppuna, joskaan muoveihin nuo ei päätyne ennen ensi viikkoa. Mutta joo, ompahan tekeillä.

Ja lisää. Johan tässä on artblock päällä. Rankkaa. Joudun kuitenki piirtämään koulussa kokoajan kun kuvispuolelle änkesin (vaikka tavote on päästä kuvanveistäjäksi). Muutenkaan en tajua tästä mitään nyt, opiskelu on jotain... sekoa. Mitä hittoa? Yhtaikaa ookoo ja silti kun nyt on artblokki niin mikään ei kylläkään inspiroi, ei edes kirjoittelu (paitsi blogi), josta syystä tarinani taitaavat kuolla. Tarviisin jonkun pääprojektin tähän nyt, en tajua mikä sen kuuluisi olla...

Lemmikkipitoisuus talossa on puolet siitä mitä se joskus oli, nyt on siis enää koira ja kaks kissaa. Rotat ovat kaikki poissa jo, silti kyllä ajattelen välillä että pitäskö niille viedä tästä pari näkkäriä ja sitte että ainii ei olekaan mitään rottia enää. Yyh.Njoo tämä oli tällänen parin minuutin selostus nytten, kai siitä jotain tolkkua saa. Ja olen flunssassa ja väsynyt, siitä voi johtuakin tämä sekoilu. Mutta niin. Tämä on tilanne nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.