7. maaliskuuta 2012

Herätys, The Tuherrus!

Ei joo. Älkää kysykö miksi tuossa ylläälä lukeenoin, oltsikon alla, koska se tulee TÄSSÄ NÄIN. Kas juu nii sillee wahaa.

Älkääkä välittäkö tuosta tyhmästä tokalauseesta, koska,no, se on pelkkää fiilistelyä ja osin johtuu tästä tyhmästänäppäimistlöstä, joka ei ole minun (vaan kaksoseni) ja mjoka ei siis vaa sovi miulle. Mokia sattuu kilokaupalla.
Niin siis joo.Herättelin tätä blogia siis eloon. Perustettu joskus entiiämillon mutta kai vuoden 2009 puolella kun olin seiskaluokallaperuskoulussaja jouduin tappelemaan koulun läppärien kanssa. Ne vainos minnuu.
Vanhat jutut nyt toistaseks on vielä paikallaan mutta niitä ei kannata lukea saadakseen mitään mielikuvaa miusta.Ovat niin vanhoja - osa rotista on kuolluja uusia tullu (nää kylläon talon viimeset ku ei anneta ottaa enempää), modelliharrastus on aikuistunu (oon nirsompi ja omistan nykysin vaan isomman läjän noita kun ennen),kone muutti omaan huoneeseeni,tiiän eläinten oikeustista enemmän ku ennen... Jaa.Tai äläsittenkään.Nyt ei jaksa muuta ku männätästätonne toiseen huoneeseen missäjatkossa räplään tätäblogia (ja vältyn murhaamasta siskon kivikautista näppistä).Tuo hikkailee tuossa vieressäettä päästä jo koneelle. Haahaa ööö oho.Hups.kai tänne jotai tolkullistakin joskjus tulee (sitten kans korjaan kirjotusvirheet).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.