20. tammikuuta 2019

Heti alkuun

Hyvinpä alkoi tämäkin vuosi taas. Huuh. Yritin julkaista jotain suunnilleen parin päivän välein, mutten halua kaiken olevan pelkkää kuvavertailupostausta.

En osaa kirjoittaa enkä blogata. Tökkii vaan koko homma, mutta lopettaakaan ei voi. Miten tätä saisi aktiivisemmaksi? Luonnoksia on edelleen yli 140, eli tekstejä kyllä olisi.

Mitään uutishömppää en rupea edelleenkään tekemään. Haluan tehdä artikkeleita; jakaa tietoa, mielipiteitä, avata asioita joista ei vielä ole suomeksi puhuttu ja niin edelleen. Mutta ei niitä tunnu olevan. Mitkään parin lauseen ja kymmenen kuvan tekstit eivät tule kyseeseen. Enkä tiedä mistä ihmiset haluavat lukea, koska tuntuu, etteivät ne halua lukea mistään.

Kuvajuttuja tekisi mieli blogata, mutta en todellakaan tiedä miten. Yhdessä kasaumassa voi olla kymmeniä kuvia, ja niistä noin puolet tai kymmenen sellaisia jotka haluaisin joskus julkaista jonnekin. Thetu ei kuitenkaan ole paikka siihen, enkä edes halua tästä mitään kuvakokoelmablogia, kun on Kuvikko. Senkin kanssa olen vähän niin ja näin, että tarvitaanko mitään kasaumasivuja vai ei. Katsoisiko niitä oikeasti kukaan? Onko järkeä tehdä nettiin gallerioita vain itselle, kun kaikki on järkässä koneellakin? Saavatko nuket ratsastaa ilman rihman kiertämää? (Eivät.)

Tiedän, ei saisi käyttää alaturpista kangen kanssa. Sanopa se nukeilleni.

Kaikkea sitä onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.