12. huhtikuuta 2018

TheTu rakentelee

Päätin saada jotain aikaiseksi, ja heti ensiksi iskin The Tuherrukselle lisää leveyttä. Kuvatkin pitää laajentaa, tosin en koske jo julkaistuihin teksteihin (enkä kai niihin joissa on jo liikaa kuvia...).

Tämä proju on sitten tietenkin pitkään kesken, koska kuvien suurentelu yksi kerrallaan koneelta ja koodimössöistä etsiminen ei ole sitä, mitä haluaisin tehdä esimerkiksi siten että siitä saisi palkkaa. Tai siis edes. Sivujenkin kuvat menevät vaihtoon (jos kuvituskuva ei ole ollut hemmetin jees ja ansaitse siis tulla vain suurennetuksi).

Tästä 'suuresta'...

Koska olen ihan jeesisti tottunut siihenkin, kun vaihdoin kuvat keskikokoisesta suureen, ja tämäkin siis sillä "näkyy sitten seuraavassa julkaisussa" -logiikalla aiheutettuna, en viitsi räkiintyä stressiin tälläkään kertaa kun vaihtelen kuvakooksi ERITTÄIN SUUREN.

...TÄHÄN! Ehk näkkeeki vähä jottai ny?

Ja BANNERIKIN MENEE LEV... levenn... nettäväksi. Tai siis vaihtoon. Syynä on se, kun nimestään ja toiveistani/mme huolimatta en saa tänne näköjään yhtäkään kuvataideaiheista artikkelia. Kun en jaksa edes sanoa tuherruksiani taiteeksi.

Olkaatten siis ihmettelemäti, jos blogi näyttää kummalliselta tässä jonkin aikaa ja kuvat ovat eri kokoisia. Se vain bodaa.

Mokkis varastaa aivosolujanne.

(Kuvitin tämän tällä kertaa omatekoisilla rotilla, koska traditionalisuitsipääkuvat tursuavat ulos korvistani.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.