16. lokakuuta 2010

Kustomointia 16.10. 2010

Tein tänään parille kustomille muutoksia.

Friksyksi (Fightened Skyscraper) nimeämältäni walkerilta revin kaikki aiemmin tehdyt massajutut irti. Nyt sitä oli helpomipi muovailla, kun olin tehnyt noin... ää, en tiiä miks, mutta en oo edenny tuossa kesän jälkeen yhtään, oikeestaan. Vaan vähän. Niin vähän, ettei sitä voi pitää etenemisenä... Teen Friskyä niinkin rumasta mallista kuin Schleichin lusitano -ruuna. On se niin älyttömän ruma, mutta asennon puolesta siitä voi hyvin tehdä walkerin. Ettii vaan netistä kuvia kärsivistä tennesseenwalkereista ja kustomoi.

Sit alottelin tekemään yhestä älyrumasta, valkosesta kökköleluhevosesta, classic -kokoisesta, sarjakuvatyylistä. Olen saanut vasta naamaa tehtyä. Ennen kuin tein muovin ulkopuolelle yhtään mitään, revin konin auki (oli ontto) ja tungin sen täyteen DAS -massaa. Sinne meni viimeset, joten aloitin uuden paketillisen eri massaa. Näköjään pehmeämpää muotoillessa mutta kovettuu niin kovaksi, että tarvitaan pihdit huonosti pläntätynkin kokkareen irti repimiseen.

Yksi toinen Schleich sai lisää massaa, ilman että kuorin vanhoja pois. Tämä kustomi oli alunperin Schleichin quarter -ori. Tuolla ja monilla muillakin uudemmilla Schleicheillä on kamalia anatomiavirheitä, enkä voi olla sensuroimatta niitä, kun kustomoin... Nytkin lättäsin naaman täyteen massaa. Tällä qurtulla on silmät liian korkealla, pukinkaviot jne muita huonoja ominaisuuksia. Tein orille siis uuden naaman: uudet korvat, uuden nenäpiin (kyömy!!!), huulet jne. Kaviot on ylipitkät, siis sairaat, jollaisia ei missään nimessä saisi olla oikealla hevosella...Kuvia ja kaikkee muuta tulee myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan vain jos on jotain kunnon asiaa, danke.